Aysegulbebek Merhaba öncelikle doktorum ilk kutu bitince 2. Ye geçelim ama içinde az olandan al demişti dün mesaj attım tekrar teyit etmek için decavite başlayalım dedi siz ne zaman bıraktınız 10haftalık gebeyim
AyEr Aysegulbebek hamıle kalmadan ıkı ay once basladım 10 haftalıkken bıraktım suan 23+5 haftalıgım decavıt kullanıyorum
Gulsah7171 Aysegulbebek hamile kalmadan 3 ay önce başladım 12. Haftada bıraktık folik asiti Decavit verdi doktorum ama baş ağrısı yaptı kullanmadım vinalac al dedi onu kullanıyorum
Mucizeemm Aysegulbebek 5.5 haftalıkken öğrendim 12. Haftaya kadar folik asit kullandım canım sonra vitamine geçtik
Aysegulbebek nilmur00 sonra da decavite başlıcam normal mi erken mi bırakıyorum doktora güvenmeli miyim sizce ?
Kbra2780 Benim ilk bebeğim, hamileliğimin birinci haftasında bilmeden tomografiye girdim doktor kontrolünde zarar gördüyse düşer falan dedi o yüzden herseyden nem kapar oldum 😥
nilmur00 Aysegulbebek yani onu bilemem ki ben de 12 haftaya kadar kullandım sen de 11 haftalıksın bence normal ya da sor bir hafta daha içeyim mi diye
Seda5892 Aysegulbebek 3. Ayın bitimine yakın sordum doktoruma elindekini tamamen bitir daha kullanma dedi 5 tane falan vardı elimde de 3 ay 5 gün kullandım yani😊
Gamzeciks Aysegulbebek 13 hafta folik kullandim. Sonra decavite gectik. Doguma kadar decavit devammis.
Gamzeciks Aysegulbebek normaldir bence. Değerlerini yeterli görmüşse. İlk 3ay faydası var zaten folik asitin
bridetobe Cumartesi kontrole gittim bir ay sonra kontrolde bırakırsın dedi doktorum. 14. Haftaya dek kullanmış olcam