Arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim doktorum 32-33 haftayla uyumlu 2 kilo 43 cm önden gidiyoruz su an dedi. Zaten sürec basından beri 1 hafta önden gidiyorduk sonra 2 hafta oldu şimdi 3e sarkmaya basladı. 30.haftadayız 1kilo 500 gram olması lazım ama şimdiden 2 kilo olmuş diyet yapman lazım dikkt etmen lazım dedi önceki gittiğimde de demişti 3 hafta elimden geldiğince dikkat etmeye calıstım 3 hafta sonra kontrolde bu şekilde çıkınca önünü almamız lazım dedi. Bu şekilde giderse erken doğurtmak zorunda kalabilirim seni dedi. 36-37 de dogurursun falan gibisinden. Normal süreci beklememiz daha iyi aslında buna dikkt etmen lazım etmezsen ya da diyelim ki işe yaramadı dahiliyeye diyetisyene yönlendireceğim seni falan dedi. Şu an sürec içinde 10 kilo aldım ama dışardan beni gören kilo almamışsın cok iyisin falan diyor ben de bunu goruyorum kendim cok bariz belli kilo almasam da bebeğim almış tedirgin olmaya basladım canım bir com sey cekiyor yiyemiyorum dikkt etmeye calısıyorum. Ya işin özü siz bunu yaşadınız mı? Önden gitme sıvı yükselmesi falan oldu mu? Olduysa diyetlemi kontrol altına aldınız normal dogurabildiniz mi? Aclıga ya da yemek içme muhabbetine nasıl dayandınız cok zorluyor beni