melegim91 2bebisannesyim Oo baya kalabalıkmış benim kalabalık sofrada menüm genellikle tava yemekleri olur.Arap tava gibi ve yanına sade pilav kalabalık sofraların kurtarıcısı birde yalancı su böreği gibi kolay ve lezzetli börek salata tamam yeter Allah kabul etsin 😀
1cey 2bebisannesyim fırında tepside bir şeyler yap köfte mi olur artık etle mi bir şey olur karışık sebzeli yaparsın, pilav yapabilirsin, mercimek çorbası klasik yada domates çorbası da çok güzel oluyor buzluktan yada konserven varsa daha iyi. Dolma yapabilirsin karışık dolma çeşit fazla olsun istersen börek yapabilirsin, fırında su böreği tadında soslu oluyor hem pratik. Salata yeterli olur bence.
karpuss 2bebisannesyim yayla çorbası, etli nohut, köfteli bezelye, pirinç pilavı, mantı, havuç tarator, yaprak sarması, salata, revani tatlısı bence yeterli olur 🤭
2bebisannesyim 1cey konserve çok var bende yaptım yazın ama yememişim onunla ne yapabilirim kararsızım
1cey 2bebisannesyim çorbaya kullanılır fırında yemeğine sos olarak kullanırsın bir çok seçeneğin var canım internetten bak
humaakusu 2bebisannesyim sulu köfte yapabilirsin ortaya lahana sarması yaprak sarması börek üçünden birini tercih edebilirsin arabaşı çorbası mercimek yada domates çorbası yapabilirsin pilav salata bide fırına tavuk atsan tamam bence.
rumeysa_ttkrky16 Hamilemisin neden o kadar çok kişi birden hepsi aradan çıksın diyemi hamileyken kendine yazık yardım eden yoksa yorucu çok 10 ar 10 ar alsaydın daha kolaylık olurdu naçizane fikrimm kalabalıkta ne yediğinden birsey anliyo insan ne içtiğinden servis yap koy kaldır topla derken birşey anlayamıyorsun
2bebisannesyim rumeysa_ttkrky16 tek seferde arda çıksın diye çağırıyorum aile binası ayrı ayrı çağırmam 2 eltim kaynanam ve gorumcemin kizi yardıma gelecekler
[silindi] 2bebisannesyim menüyü bilmiyorum ama hazırlıkları bir gün önceden yap o güne az iş bırakmaya çalış. Bende misafir çağırdığımda tatlımı önceki günden yapmayı düşünüyorum, harç malzemelerini de önceki akşamdan, hatta yemeğin soğanlarını bile önceki akşamdan kesip dolaba koyim diyorum kapaklı kasede olsa bi şey olmaz sonuçta 😂😂😂 hatta o gün detay gerektiren yemek yapçam yorulurum diyosan çorbayı bile önceki günden yapabilirsin bence 😁 ertesi güne de yemek pilav salata sofra kurmak falan kalmış olur 🌸🌸
powerpuffgirlss 2bebisannesyim belen tava var bence onu yapip yanina pilav salata corba sekerpare gibi şeyler yapabilirsin o kadar kisiye anca
Alya05 2bebisannesyim 30 kişiye Yap bi kazan kuru fasülye bol kırmız etli yanına pilav 4 5 tanede tavuk al haşla yada fırında koy pilavın yanına Bi kovada cacık yap Allah bin bereket versin yesinler bol bol
aslanbarlasss 2bebisannesyim hemen menü oluşturalım. Klasik zerdeçallı mercimek çorbası Şehriyeli pirinç pilavı veya şehriyeli bulgur pilavı Kuzu etli nohut (Tercihen sulu yemek) Belen tava Zeytinyağlı sarma Su Böreği tarzı bişey de olursa baya makbule geçer Karışık salata ve havuç tarator Tatlıda kolaya kaç revani yapıver 🙈
konaksifa 2bebisannesyim bende yakın zmanada bu kadar misafir ağırladım içli köfte tavuk ve ciğer ızgara çorba salata yaptım ikinci seferde akşamdan bir tencere sarma sardım iki tepsi el açması börek çorba Yoğurtlu meze salata haşlama pilav Yetti hatta 2 gün daha yeriz eşimle 😅