birazbilgi kızlar sağlık ocağında bugün 10 gibi kan verdim hala e nabızda gözükmüyor meraktan çatlayacağım bu normal mi yarın doktora zaten gideceğim de çok merak ettiğim için duramıyorum
bmkl birazbilgi Sağlık ocağında alınan numuneler bulunduğumuz bölgedeki hastaneye gidiyor ve orada çalışılıyor o yüzden ben sağlık ocağında verdiğim kanlara hastanenin kendi sitesinden bakıyorum birkaç saate çıkmış oluyor e nabıza çok geç düşüyor
Kosemen54 birazbilgi ben il sağlık müdürlüğünden bakıyordum sonuçlara öğleden sonra çıkıyordu oraya bakın isterseniz
ecemk94 birazbilgi aile hekimliğinde beta hcg çok geç çıkıyor sanırım. Benim 2 gün sürmüştü e nabıza yansıması
ebruelif_00 birazbilgi bende Eskişehir’in ilçesindeyim merkeze gittiği için bir gün sonra çıkıyor. Bugün verdim yarın 9-10 gibi sistemden görebilirim anca
birazbilgi bmkl nasıl yapılıyor acaba yarın tekrar kan vereceğim de bir gün beklemeden görmek istiyorum
bmkl birazbilgi Mesela ben İskenderun’dayım, sağlık ocağında kan verdiğimde İskenderun devlet hastanesinin sitesine girip ordan laboratuvar sonuçlarına girip bilgilerimi yazıp sonuçlara ulaşıyorum
birazbilgi bmkl bizimkinde laboratuvar sonuçları yazdığımda tahlillerimi nasıl alırım diyerek e nabıza yönlendiriyor farklı bir yerde mi acaba