sarilale123 Aaayseeert yok burda geçende okudum bir kişiye de aynısını demişler . Oda kan sulandırıcı kullanıyorum demişti.Benim doktorum 48 saat kullanma dedi yanılma olmasın diye.iyi düşünün sonuç iyi gelsin
Aaayseeert sarilale123 benim ki kullanma da demiyor Allahım şaştım kaldım bir sorun olmaz diyor inşallah iyi sonuçlar alırım bende ya
sarilale123 Aaayseeert sonuçta kanda bakılıyor sulandırıcı ne kadar olsa etkiler doğru bilgi vermeleri gerektirdi en baştan , inşallah
seeviim Aaayseeert sizin kanınızdan çocuğun muhtemel kanı ayrılıyor teknik bir problem de olabilir laboratuvar kaynaklı da olabilir sıkıntı yapmayın
Aaayseeert seeviim ay inşallah kötü bi şey yoktur da sonucu iyi olur bu sefer canım sıkıldı neden böyle oldu ki falan diye
seeviim Aaayseeert kötü bir şey olmaz ya her laboratuvar aynı değil her bebek de aynı değil her vücutta aynı değil canınızı sıkmayın herhangi bir standart gebelik testi yani sonuçta
Aaayseeert seeviim evet doğru söylüyorsunuz aslında herkes bir değil farklı şekilde ilerleyebilir süreçler
Aaayseeert Fizikcifizik kullanıyorum doktoruma da sordum ama sorun olmayacağını söyledi bende anlayamadım burda kullananlara bırakın demişler bana sorun yok diyor
Aaayseeert Alone umarım öyledir genel de ikinci kan verenlerin hepsi olumlu olmuş inşallah benim de öyledir ☺️
Aaayseeert sarilale123 evet herhangi bi gen şirketini aradım sormak için onlar da sorun yok diyor ben anlamadım bu işi