nurbus1 Ben düzenli olarak veriyorum 6 ayda bir simdi normalde en son haziran 2025 te verdim temiz cıktı. Gebelikte vermem gerekiyor mu yoksa doğum sonrasımı?
yagiz_didem nurbus1 be smear ıcın gıtmıstım doktor alttan ultrasonla baktı hamılesın deyıp almadı gebelık bıtınce gel demıstı
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI nurbus1 neden 6 ayda bir veriyorsun ki hamilelikte almadılar benden doğumdan sonra aldı doktorum
nurbus1 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI tugcelice07 Kızlar cocuk öncesi 6 ayda bi veriyordum normal kontrol gibi valla doktorda bisey demiyordu
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI nurbus1 hiç böyle bişey duymadım canım özel hastane miydi paradan dolayı alıyor olabilir belki ben doğumdan sonra verdim 30 yaşına kadar bidaha vermene gerek yok dedi
tugcelice07 nurbus1 bana doktorun 3 seneden bir vermen yeterli dedi 6 ay çok sık bence öyle gerekiyor olsa söylerlerdi
damlasv nurbus1 2 aylık hamileyken verdim kontrol amaçlı vermeniz daha iyi olur hatta doktorum bu şekilde söyledi
Denizj nurbus1 gebelikte bakılmıyor diyebiliyorum. Hatta doğum sonrasında 6 aya kadar bakmıyoruz demişti doktorum. Düzenli smear veriyorsanız zaten gerek yoktur şu an bakılmasına