vanilya_kokusu_ Kızlar katılıyormusunuz ya sırtımin hepsi ağrıyor resmen elektrik çarpıyor gibi sizinde öyle mi 🤦🏻♀️😫
332 Her zaman olmamakla birlikte dün gece benimde sırtıma ağrı girdi nefesimi kesti ilerleyen saatlerde geçmişti uyumuşum bende 36. Haftadayım çokça basenlerimin Ordaki kemiklerim ağrıyor iki taraflı
Busraaaakkk fundiiim Aynı bende de bu sorun var. Sola yatmış uyanıyorum sol bacağımın ciddi anlamda çürümüş oluyor 😁
fundiiim vanilya_kokusu_ sabah uyandım bi bel ağrısı gibi bişey ama nasıl fena böbreğim gibide anlayamadım sonra dedim doğum sancısımı acaba 30. Haftamdayım bi tırstımda sonra biraz evin içinde yürüyüşler yaptım yavaş yavaş geçti ama korkutuyor ağrılar
eslem2121 vanilya_kokusu_ 😂oyy kıyamam ya bacıma benimde öyleydş kurbağa gibi duruyordum rahatlatıyordu
vanilya_kokusu_ fundiiim evet ya bu ağrılar çok korkutuyor kaç dk sonra 36+1 olscam çok şükür ama/37 yi görmek istiyorum en azından 🥹
Gencbirannis Benim artık kalçam böbrek taraflarım ve afedersiniz vajina etrafına elektrik çarpıyor sağı solu farketmiyor bir yerden giriyor zonk zonk diye