Ezonur Kbryns1682 bebek arabası almadık henüz odamız hazır kıyagetlerimiz çantamız hazır ama benim hazır değil hiç birşeyim herşey küçükbey için🥰 31+2 yiz
dml33 Cnkglsn bn cilekten aldim oda yapmadm simdi ama yatak odam buyuk oldugu icin bebek karyolasi diye geciyo yatagi kademeli onundeki korkulukta cikiyo istersn
BMA Cnkglsn bana beşik bi yerden geldi eger gelmeseydi park besik tercih ederdim ablam ne normal yatak nede sepet besik alma dedi ayaklaninca atlıyorlar dedi park yatak en iyisi dedi canim fikir olsun 🤗
Hacer67 Herşey hazır yikandı ütülendi beşik kuruldu bebek çantası hazır ama benim kiler hiç bişey hazır değil 😔sadece Kızımın kileri hazirladim😂😂
Aysegolcuk Hersey hazır sadece bakım ürünler kaldı Nisa’nda kıyafetleri yıkayıp ütüleyecem ondan sonra çantamı hazırlayacam Allah izin verirse 😍
Aysegultezcan48 Kıyafetleri hastanede giyecekleri hazır ama daha tam alışverişi bitmedi bu hafta komple tamamlayıp yıkayıp ütüleyip hazırlıcam çantasını kendiminkiyle birliktee :)
ceco Kbryns1682 sepet beşik alacaktık odamız biraz dar diye diğer çocuk odasını da ütü odası ve gitme odası yaptım joie den park yatak alacağız çok güzel kaliteli sağlam siyah üstüne iki aparatı var ama sallanmıyor 4 moms var onda uyutup yatağına koyarım diyorum ama bakalım
BMA Kbryns1682 bende sepet beşik var birisinden aldim yeni pis degil diye yoksa park besik daha cok öneriyorlar canim ablam ozellikle park besikten atlamıyorlar yerden oldugu icin tehlikesi fazla yok diyo yigenim cok kafa üstü düştü normal yataklardan
1umutturyasamak Tuna58 cok ağrım vardı oyüzden yaptılar ama hic bişey cıkmadı ve şuan bi damla kavrengi leke gördüm 😥
Leylakerim Ezonur beşik hariç hazırız ama 31haftadayım kıyafetleri yıkayıp ütülesem erkenmi bilemiyorum
BMA Leylakerim 1 2 hafta icinde yap canim hazir olsun ben herseyi tamamlayip 32 33 de yapicam Allah korusun tabi ama hic belli olmaz ne olacağı canim tedbiri elden birakma❣
BMA Mirom valla beb 10lu hastabe cikisi ve 5 li takimlarla beraber 6 tane takımı var hic yazlik elbise almadim bende nasil alicagimk bilmiyorum normal kiyafet olarak
ceco Ezonur kıyafetlerin yarısını aldık Kraft fit travel sistem bebek arabası aldık Nisa’n başında park yatağını bezini kısyfeyleri vs alıp tamamlayacağım 😃
Nilsuuuu Bizde de beşik hariç hepsi tamam ama yıknıp ütülenmeleri kaldı.. Beşikte de hala kararsızım park beşikler çok kullanışlı pratik diyorlar ama görüntü olarak hoş gelmiyor, bilemiyorum
BMA Nilsuuuu pratikten haric canim ablam normal yatak ve besik alma diyor biraz ayaklaninca atliyorlarmis canım cok düştü benim yegenim kafa üstü Allah korusun onlardan dusme ihtimali pek yook
tazeanne61 istkizannesi Joie Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası Biz E bebek ten bu arabayı aldık stokları yokmuş fikir olsun diye paylaştım yenidoğan için de 1 yaş ve üzeri içinde çok kullanışlı Baston rahatlığı var arabada