1cey derya_1010 neredeyse çoğu gebelikte oluyormuş, doktorum öyle söyledi ve 2. gebeliğim gene var. Durumuna göre doktorun ilaç veriyor benimki vermedi
Eboz derya_1010 ilk gebelikte yaşadım geçmiyor anam bende geçmedi şimdi 2..gebelik kesin bunda da olacak daha yeni
prensannesi___ derya_1010 10 cu haftadan beri var 26 haftalık hamileyim şuan hala devam ediyor antibiyotik fayda etmiyor
derya_1010 pamuksekeer bende değer olarak yazmıyor çok daha yeni yeni seninki dedi neg yazıyor sadece
ayzey1 Bol sıvı tiketimi en iyi çözümü ne kadar idrar yaparsak o kadar çabuk enfeksiyon riski azalır .
meliskah prensannesi___ aynı dertteyim 32. Haftamdayım doktorum antibiyotik verdi o bile kesmedi yarın tekrar gidicem size başka bişey önerdimi doktorunuz prensannesi___
derya_1010 Bugün bi acile gidebildim sonunda bana acilde monurol 3 g verdiler kullanmayada korkuyorum kendi doktorumda yok daha yeni gebe oldgum için kadın doğumada gidemedim
derya_1010 meliskah yok sadece bu bu ilaç çok etkiliymiş ama araştrdım baya memnun olan çok fazla insan var gebelikte kullananlar memnun kalmış