birumut_ Kozlar geçen ay Dpo 9 da negatif 14 de pozitifi yakalamıştım siz kaçta yakaladınız ? Bu ay kaçta yaparsam haklarım ?
ikibalannesiii birumut_ ben dpo 10 da yakaladım hep 11 diyordum da geçen saydım 10 muş bence en iyisi 10 12 arası inşallah gönlünce olur mutlu haberi alırsın canım 🤲🏻❤️
mafas birumut_ Yarın dpo 8 olucak vallaha dayanamıyorum yaaa yapıcam testi artık ahahahahah negatifse negatif 😆😆😆😆
bebegimle_ben birumut_ ben dusuk yapmadan dpo 9 da cikmisti canim bekle istersen gec dolenme olmustur
aybikd mafas benim de bugün DPO 8 di. Çok lazımmış gibi test yaptım. Kalbim kadar temiz bir sonuç aldım sjdjdj bembeyazdı T çizgisinin alanı 😅
mafas birumut_ 2. Çocuğum olacak Allah izin verirse ovulasyon testi kullanmıştım hemen olmuştu çocuk şimdi yine kullandım bekliyorum işte
aybikd mafas göğüslerim hassaslaştı kasıklarımda hafif sancı var. Muhtemelen regl olurum ama Allah’tan ümit kesilmez deyip bugün test yaptım. Bat 5 ya da 6 Mart. Gecikirse bir daha yaparım artık 🥲
mafas aybikd Ayy bende bende göğüslerim çok fena ama adet önceside ağrıyo bende anlayamıyorum benim ilk hamileliğimde hiç belirtim olmadı inşallah tutar ya hepimizinki bu hafta netleştiricez artık var mı yokmu
biryolcu0292gmailcom mafas işte bende bunu anlamıyorum göğüslerimin ağrıyor biz nasil hamile olduğumuzu anlayacağız benim ilk gebeligimde bir hissetmedim kafayı yiyeceğim
aybikd meryys prodoctor erken gebelik testi vardı evde onu kullandım, yorumları iyiydi o yüzden negatifse negatiftir dedim ve reglimibekliyorum 🥲