emosduygos Fatmanur12345 çok merak ediyorum sağlıkli olsun önemli değil ama canlı çoğunluk hep erkek demişti bugün de kız deniliyor iyice merak ettim 🫠😅🌺
Fat_maa Fatmanur12345 neye gore erkek dediniz acaba kimisi nub teorisine gore diyor kimisi kafa yapisina gore diyor ben anlamadigimdn soruyorm
Fatmanur12345 Fat_maa keseye göre hep cocguda çıktı benimki de öyleydi kese böyle fasülye gibiydi eekek yuvarlaksa kız derler
aslihancyln Anne ne hissederse o doğru olur derler bende erkek düşündüm ama sizin hislerinize göre bence kızınız olacak. Bende bursadayım bı arada eğer doğru bilirsem kahve ısmarlarsın artık 🤣🥰 şaka bir yana sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸
Fat_maa Fatmanur12345 amin cok tesekkur ederim🌸 En son bu goruntuyu verdiginde gitmistik Kız dedi kesinmi diye sormadm ama icimden hep erkek bebek geciyordu burdakilerde cocunluk erkek bebek dedi ilk bir hafta hala alisamadm😅 yarin 20 haftalik oluck artk kabullendm carsambada Detayli Usg var
Fatmanur12345 Fat_maa detaylıda net olur bende 21 haftada net öğrendim aslında 11 haftada erkek diye demişti doktor ama diğer doktorda göstermedi dedi öyle kalmıştı sağlıkla gelsin anne hisseder bence erkek bebis 😍😍😍😍
Fat_maa Fatmanur12345 3 yasinda Bir kizım var dogumlarm sezeryanla oluyor yani 2 den fazla cocuk dusunmuyorum gönlum erkek bebekten yanaydi herkes her iki meyveyi tatmak ister RABBİM hayirla saglikla gonlumuzden geceni nasip etsin insa’ALLAH
Fatmanur12345 Fat_maa sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah kızınızda Allah bağışlasın darisi bir kızda bana 🥹🥹🥹
Fat_maa Fatmanur12345 yaa güzel dileklerinz icin cok tesekkur ederm RABBİM.sizinde gonlunuzde gecen hayirli saglik bir kiz evlat nasip etsn