mlsdd Ay aldı beni bi heyecan, 29. Haftadayım. Zaman nasıl geçti anlamadım ama doğum konuşur olduk 🥹 Peki doğru mudur, kızlar geç mi doğar?
buse76 mlsdd offf bende 22. Haftadayım işk Tremester geçmek bilmedi ama 2. Tremester su gibi geçiyo gün yaklaşıyor benim bebiş de kız bir yandan doğurmak istemiyorum bir yandan da onunla tanışmak istiyorum ama ağrılar gece çoğalınca bir an önce doğurmak istiyorum ağrı geçince doğumu düşünmek istemiyorum çok farklı bir döngü içindeyim yaa sağlıklıca gelsinler
melisasak35 mlsdd aksine erkek bebek geç doğar derler bizde oğlum 41+5 te zorla sezaryenle geldi diğer oğlumda mecburi oldugu için 38 de geldi
senaakck Ay bilmiyorum 25. Haftadayım ama benim kız sürekli aşağıda :( erken doğum olur diye korkuyorum
nzehra mlsdd 37 gün önce 36+3 te doğurdum bence kızlar aceleci oluyor yani en azından benimki öyleydi
ebrudefnee mlsdd ben hep tam tersini duydum kızlar daha erken doğuyor derler aslında bizde öyle olmadı ama 😅😅41+4 de doğdu kızım
YarenRoza mlsdd biz 40+3te normalden sezaryen geçtikte oyle doğdu. Yoksa niyeti yoktu kızımın gelmeye 😂😂