oznurrkoc Arkadaşlar ikili test sonucu kan sonucu e nabıza düşüyor mu 15 güne çıkar denildi ama e nabızda gözükmüyor bilgi verir misiniz teşekkürler
ikibalannesiii oznurrkoc bende geçen salı yaptırdım 3 gün sonra e nabıza düştü fakat grafik şekli e nabıza düşmüyormuş doktor görüyormuş sadece hastaneden alacaz yani detaylı raporu
ebrudefnee oznurrkoc sadece beta ve bi değer düşüyor grafik görüntüsünü doktor görüntüleyebiliyor biz e nabızdan göremiyoruz 15 güne çıkmış olması lazım doktora gittiğinizde görebilirsiniz
oznurrkoc ikibalannesiii bana da 15 güne çıkar denildi niye bu kadar uzun acaba doktora randevu da bulamadım 18ine aldım mecbur muayne ve sonuç beraber olacak ultrasonla sıkıntı çıkmadı kan sonucunu merakla bekliyorum
ikibalannesiii oznurrkoc bende de sorun çıkmadı ultrasonda şükür doktor şu tarihte gel dedi randevu alayım dedim gerek yok dedi bi kağıda kaşe bastı bununla sıra al dedi bende merakla bekliyorum
ebrudefnee nurklc06 beta 55 Papa-a değeri 1141 çıkmış sizin ben şuan 20 haftalık hamileyim 2 ay önce yaptırmıştım 2li testi ama değerlerim bu şekilde çıkmış
ikibalannesiii angelmother çok uzun bir süre bence çıkmıştır ama e nabıza düşmemiştir doktora gitmediniz mı sonuç için
oznurrkoc angelmother bende 18ine randevu buldum o zaman gideceğim daha cinsiyet de öğrenemedim şuan 15 haftalık olduk
ebrudefnee nurklc06 doktora gösterdin mi sonuçlarını birşey demediyse sorun olmaz sanırım ve referans aralığındaysa
nurklc06 ebrudefnee ya daha tam anlamıyla çıkmamış rapor olması gerekşyor ya o yüzden göstermedimm hayırlısı olsun artık