hd_d beautiful_ Amaniii zor olur oyle insan esiyle vakit gecirmek ister esin ayrilma taraftari degil mi?
demirrleydi_ beautiful_ yok hiç vermiyor tatlı zaten şerbetli ya birbirini dengeliyor bende kabak tatlısını hiç sevmiyorum
060436 beautiful_ cnm konuyla alakası yok ama haftamız aynı ya sen sağlık ocağına gidip aşı olsun mu ben şimdi gidiyorum kolum çok ağrır mı ya 😒
hd_d beautiful_ Hahaha😅 burda isin icine eslerin anlayisii giriyor da nie kiz kalabaliktan firsat mi gelmiyo hahahah😅😅
demirrleydi_ beautiful_ ben hiç sevmiyorum ya bir ara bir şans vereyim dedim dışarda yedim ama hiç güzel değildi ilk yediğim kötü çıkınca bir daha hiç yemek istemedim
beautiful_ demirrleydi_ annem yapardı bana sürekli şimdi annemin tarifini ben yapıyorum çok güzel oluyor
demirrleydi_ beautiful_ tarif isterim o zaman senden bir ara kabak alayım yazarım ben sana benden denemek istiyorum reçelini çok severim ama tatlısını sevemedim
beautiful_ bsrbrkysr184_ Şambali ve muhallebi yapmayı düşünüyorum, şayet kalkıp kendi evimin işini bitirsem namaz kılıp başlıycam 🤣
hd_d beautiful_ Ayni bende oyle vallaa ev isi yemek tavuk soba camasir bulasik falan de biz birbirimize vakit ayiriyoz gündüz isleri hallet esimde iste zaten aksam da kendimize ayiriyom 😅kaynana da teravihe gidiyor oh mis😅