buse76 Gencbirannis bence son hamiş olarak bayramı da geçirin sonra doğurun😂😂bayram öncesi muaneye sancı açıklık vs sorun yoksa bide dedikleri gibi makat gelişi ise bayram sonu ama siz bilirsiniz
Gencbirannis Havin49_ yok makat degil normal ama benim ilk doğumum da sez. Dı damlasv evet ya haklısınız yoksa git gel zor olur tekrardan hande09 bayramdan sonra 39+3 oluyorum bayram önce olursa 38+3 yada 5 oluyor
hande09 Gencbirannis bence doktorun alır konuş mutlaka zamanı gelmiş oluyor hatta tam zamanı bence bebekte tam günündeyse alınır
Gencbirannis badhomian yok canım randevuya gittiğimde 38+3 oluyorum 1-2 gün sonraya gün verir mi acaba buse76 bayramda gelirse diye endişeliyim yaa yoksa hiç sıkıntı değil de 39 + 3 olucak öbür türlü😂
vanilya_kokusu_ Gencbirannis bende 36 yım 18 marta verdiler bana gün benimde ağrım çok bazen elektrik çarpıyor sırtımı sanki hepsini ya🥺
Gencbirannis vanilya_kokusu_ doktor bana sancı giderici verdi onunla şimdilik idare ediyoruz ama bakaım🥹
yineaylardankasim Gencbirannis O haftalarda bence bayram da olsa evinizde kalın hastaneye yakın olun diğer türlü de bayrama denk gelirse eğer durumunuz el veriyorsa erkenden aldırmayın derim anne karnında ne kadar dururlarsa kâr onlar için
Gencbirannis yineaylardankasim evet canım bayramda eşim full çalışacak biz de evde yalnız olmayalım diye annesinin oraya gidicez ama o şekilde de yarım saatlik yol hastaneye uzak oluyor valiz puset vs evde kalıyor nasıl olur bilemedim hiç :(
hvvshr Gencbirannis 16 değil de 13 nde gitseniz çok bel ağrım var dayanamadım geldim dersiniz belkide 16 sına gün verir alır hemen
Gencbirannis hvvshr eşimde öyle diyor 1 hafta öncesinden muayeneye gidip 1 hafta sonrası için ücretsiz olacagı için 16 martta tekrar gidip konuşuruz diyor bana da mantıklı geldi açıkçası
Gencbirannis hvvshr evet canım o haftalarda gidecekmişiz 10 gün içinde ücretsiz oluyor pzt tekrar görünürüz diyor eşimde ama bakalım
hilalstm Gencbirannis ben 36+4 üm bayramı geçiremez miyiz dedim olmaz dedi bence bayramdan önce alınması gerekiyor bayramdan sonra geç oluyor benimki 16 martta 38+4 de alınacak
yineaylardankasim Gencbirannis Anladım canım doktorunun ağrılarından haberi var belli ki ilaç vermiş bekle bence dediği tarihi vardır bir bildiği almak istese zaten alırdı bayram öncesi