Nursemom Mervenin 32.haftaya gircez ilk başlardan beri görüyorum😐hep dua ederek sureleri okuyarak uyuyorum oysa
semrakarahan Mervenin Saglicakla alirsiniz kucaginiza insallah erken dogum riskini neye gore soyluyorlar bnmde korktugum sey gunumu dolduraym isterim
Mervenin babymomm böyle tek olmadğmı görünce içim rahatladı yoksa tüya tabirlerine gömülüp kafayı yiyorum🙈 kötü şeylerde okuyınca🤧
Mervenin semrakarahan rahim ağzımda açılma var 28. Haftamdan beri yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorm hastanedede yattığm oldu. Çok şükür bugünlere geldik artk daha rahatladım. Dr um 34 ten sonrası rahatlarz diyordu
Burcuveburcum Mervenin 4. Ayımdayım kabus mu bilmem ama çok net rüyalar görüyorum bu sabaha karşı makineyle saçımı sıfıra vurduğumu gördüm uyandım ağladım etkileniyor insan
semrakarahan Mervenin 😀 aynen peki dogumun hakkinda bise dedimi doktor normal falan gibisine bn sordm bilgi alayim die bana daha erken bise diyemem dedi
Mervenin semrakarahan malum riskli olduğum için konuştuk hepsini canım ama ben hamileliğimin başından beri normal doğum istiyorum doktorumda biliyor. Bebekte beya bende bir sıkıntı olmasığı sürece son ana kadar normal isriyorum nasipse😇
semrakarahan Mervenin insallah normal.olursunuz ya bnde cok istiyorum normal dogumu suanlik bi sknti yok dedi cocuk dönuyor dedi döndü icin bisey diyemem bu haftalarda dedi