3oglanannnesi newmomad 17 +5 te dr kız dedi 18+5 te devlette dr kız dedi 21 de perinatoloji dr kız dedi daha da değişmez inşallah
mrs_yldrm newmomad 12. Haftada kıza benzettim dedi şuan 16 haftalık olduk perşembe randevum var bakalım bize ne diyecek 🥰🫠
elifxzx bende kararsızım ya 15+3 te gittik doktor 2 saniyede gördü bıraktı bize de göstermedi bebeği bile göremedik ultrason kağıdı da vermedi 😂😂
newmomad elifxzx bana 11+3 te söyledi çat diye 😂😂😂 burda o kadar yanılma yaşayan olmuş ki bir şey de alamıyorum kaldım öyle kararsızlığımla😂
newmomad erikarpuz yaa 😂😂 peki kesin mi demişti kıza ne demişti o haftada. Ya şimdi söylüyorlar ama biraz haftalar erken olunca insan emin olamıyor
erikarpuz newmomad kesinlikle ikisi de farklı doktordu perinatologdu kesin demedi ama yine de yüksek ihtimal söyledi çünkü detaylı ultrason yapmıştı :) erken haftalarda hiç güvenmeyin
merve_tp Benim 11+5’de kıza benzetti 3 çizgi vardı bariz hatta görseli de var. 13+2’de İkinci farklı doktor da erkek dedi 5 dk baktı. Ben de ilk pipi gördüm gibi sonra boş gördüm ama bilemiyorum
newmomad merve_tp ya bana da açmış bacağını oturuyor dedi ama baktığım zaman ben görmedim zaten birde 11. Haftada daha organ yokki neye göre dedi anlamadım 🤷🏻♀️
merve_tp newmomad aslında 11. Haftadan itibaren organ var ama profesyonel gözler görür bence onu. Ama işte bazı doktorlar söylemiyor 16./18. Haftaya kadar haklılarmış
ayse_ak42 clementine16 kesin mi demisti pekii erkek diye benimde tahminde bulundu ama ben yanilmam falan dedi
newmomad merve_tp ya doğrudur tam bilmiyorum ama haftası çok erken olduğu için ikisi de o haftalarda aynı görünebiliyor diyorlar. Birde bana onun üç gün öncesinde haftası daha çok küçük söyleyemem 15de bakarız bi demişti sonra söyleyince şaşırdım bende 😂