deletedmom43191 1omurlugum ilk gebeligimde 13 ikinci gebelik 11 ucuncu gebelikte 9 haftada ogrendim hepside dogruydu
ayseveysel 1omurlugum devlet hastanesi takipli olduğum için tahmin bile söylememişlerdi 18. Haftamda net öğrendim
1omurlugum Yazmelegi_ evet benim de kız denildi tahmini ama daha erken olduğundan merak ettim bazıları çok çabuk öğreniyor ve değişmiyor bazılarının da son anda değişiyor
deletedmom43191 rabiaerdemm doktorumun ismini de verebilirim oguzhan inceli özel hastanede çalışıyor 7 haftada ogrenmistim zaten bebegi ikinci kontrolde yani 9 haftada gittim hocam bi cinsiyete bakabilir miyiz dedim baktik bacak arasi bostu ve kiz dedi gercektende kizim oldu hatta bu gece 3.20 de 1 yasina giriyor kızım 😍
1omurlugum ayseveysel Ben de devlette tahmin ne öğrendim aslında ama henüz çok küçük haftası erken olduğu için net değil dediler kıza benzettiler. Doktor en net detaylı ultrasonda görünür dedi o da 21. Haftaya falan denk geliyor bakalım artık hayirlisi
ayseveysel 1omurlugum sağlıklı olsunda önemli olan o 🥰 banada net 18. Haftamda kesin kız dedi detaylıdada kız dediler
rabiaerdemm deletedmom43191 vallahi helal olsun bende özele gittim hep ama ilkini 16 da ikincisi 25 de bunuda 22 de öğrendim göstermiyorlardı 😅
deletedmom43191 rabiaerdemm birazda doktordan kaynaklı inat edip söylemiyolar ama ben o doktora ikinci gebeligimde de gittigim icin tanidigi biriydim
Fizikcifizik 1omurlugum 13. Haftada doktorum ultrasonda gordu. Ve dedigi cikti sonraki haftalarda değişmedi.
beyzaygun İlkini tahminle 11 haftada kız demişti ama bu 12 haftalıkken kendi doktorum kıza benziyor demişti 13+3 kende erkeğe benziyor dedi devlet cuma günü tekrar devlete randevu aldm bakalım