asellim143_ Kizlar 11 gün önce doğum yaptım bugün sabahtan beri bebeğimin burnu tıkalı ve ara sıra hapşuruyor.ne.yapabilirim 🥹
serpilllga asellim143_ her gün yeni doğan bebeğin burnunu temizlemelüsin ozellikle hastaysa daha dikkat et burnu tıkanırsa tüm hastalıklara yol açar
dilaradoyan asellim143_ dur bismillah daha burnu tıkanmış. Burnunu temizlemekten başka çare yok bütün hastalıklarda bebek için en önemlisi bu
haticekaratas asellim143_ bizimkide 24 günlük tıkandı akıyor dün götürdüm hasteneye burnunu serum fizyolojik ile yıkamayı gösterdi biz çok yüzeysel yikadigimiz için tam acilmiyormus
haticekaratas asellim143_ doktor baya 3 4 şiringa dolusu yıkadı bizde artık öyle yıkıyoruz nezle olmuş
happyomer asellim143_ Yok hayır oda için hava nemlendirici hep de ondan önce alacaktım ertelemiştim doğumdan sonra 15. gün koştura koştura almaya gittim hava kuru olunca otomatik olarak burun hasta da olsan sağlıklı da olsan mukozza yapıyor bu yetişkinler için de geçerli bizlerde de oluyor bazı geceler unutuyorum çalıştırmayı insan farkı anlıyor o yüzden ben yaz kış kullanıyorum klima da peteklerde odanın havasını kuruttuğu için
Havin49_ asellim143_ benim ilk oğlumda öyleydi burnu tıkalıydı temizliyordum ama iyileşmedi hastaneye götürmüştük yatış vermişlerdi
ela1128 asellim143_ bebeklerde bu durum sık yaşanır bol bol temizlemeniz gerekiyor burun yıkama yapabilirsiniz benimde oğlu çok tıkanmıştı hastaneye götürdük burun yıkama yaptılar orda öğrendim sonra evde hep öyle yaptım
momof3_ bir sağa bir sola yatırarak burnunu serum ve şırınga ile iyice yıkamanız gerekir aynı zamanda odanızdaki nem oranını kontrol edin sürekli düştükçe nem makinesini açın benim bebeğim de çok küçükken grip olmuştu doktor bunları önermişti