Pikachununannesi Kızlar Ankara’da gidip memnun kaldığınız, deneyimli, bilgisine güvenliğiniz, ilgili ve iletişimi güçlü bir Dr öneriniz var mı?
saltur Pikachununannesi Memorial hastanesi Fiğen beşyaprak ben kendisinden çok memnunum çok ilgili bir doktor ilk doğumuma tesadüfen girmişti başka hastanede takipliydim bu benim 2.hamileliğim yine aynı doktora gidiyorum nasip olursa inşallah bu doğumumu da kendi yaptıracak
Pikachununannesi saltur Cevabınız için teşekkür ederim. Doğum paketi ve sadece muayene ücreti ne kadar peki?
saltur Pikachununannesi muayene ücretini bilemem de doğum paketi aldım ben 115 bindi yanlış hatırlamıyorsam Memorial
Elisa0110 Pikachununannesi eğer doğum paketi almayı düşünüyorsanız gecikmeyin derim çünkü sürekli artıyor fiyatlar
kubratgt Bende bir kaç yer araştırdım ama fiyatlar 80 bin den başlıyor 150 ye kadar gıdıyor suanlık koru hastanesi duygu altanı düşünüyor gibiyim çevrenizde var mı acaba orda doğum yapan
ayseguldoganay Bende sincan koru hastanesinden almayı düşünüyorum. 62.500 demişlerdi. İlk çocuğumun doğumunu da orda yapmıştım. Çok memnun kaldım. Levent hocaydı doktorumda. Bir daha ona gitmeyi düşünüyorum