Ben gebelikten bu şekilde şüphelendim be doğru çıktı . Daha öncesinde pik görmüştüm ve bırakmıştım sonra yine ara ara yaptım elimde test boldu :) silikti hep sonra koyulaştı pike yakın aa dedim bidaha yumurtluyorum herhalde regli haftamda kimisi 2 kere oluyormuş ya . Ertesi günde yaptım aşırı kırmızı koyu pik yani ertesi günde yine pik ertesi günde böyle 4 gün pik görünce şüphelendim bide öğlen yapıyordum gecede yaptım sıvı alımına dikkat etmeden dedim bakayım fark edicek mi fark ederse başka bi terslik olabilir diye onda da pik çıktı ertesi günde reglime 1-2 gün vardı test yaptım gebelik anında pozitif çıktı daha yaparken normal övulasyon testinin içinde gelen gebelik testini yaptım hemen kan vermeye gittim 448 çıktı bekliyorum şimdi haftaya randevu aldım sizinde baya koyu gözüküyor sürekli tekrar edin farklı saatlerde de yapın silikleşmez koyu giderse benim tecrübeme dayanarak pozitif olabilir tabiki herkeste aynı olmaz diye düşünüp umut vermeden yaşadığım şeyi anlatmak istedim :) Allah gönlünüze göre versin inşallah