yenidennnn 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum yemek yerken zor nefes alıyorum polen alerjim var o başlamış olabilir mi ilaç kullanıp düzelen var mı alerjiden kaynaklı bi tıkanma mı bu acaba 17. Haftadayım
Perla_ yenidennnn ben 15 haftalığım başından beri burnum tıkanıyor geceleri uyuyamıyorum zaten alerjik rinitim de var ama bu hamilelikten olan tıkanmaya hiçbirşey işe yaramıyor alerji ilacı kullanıyorum burun spreyi de sıkıyorum hala tıkalı
yenidennnn Perla_ bende geceleri uyuyamıyorum çok zor ya düşündükçe daha kötü oluyor m bugün ilacı ilk kez içicem inşallah işe yarar sizce burunda akma var mı benim sadece tıkanma var derin nefes alma ihtiyacı oluyor hep
Perla_ yenidennnn akma yok da alerjik rinitim olduğu için bazen genizlerim doluyor burnumu silince öyle geliyor ama yine de rahatlatmıyor bende sürekli derin nefes alıyorum bide bu aralar şişkinliğim var onun yüzünden de daralıyorum offf bunaldım şimdiden ya
yenidennnn Perla_ bende daha çok var doğuma ilk hamileliğimde böyle oldu doğuma kadar geçmedi Allah yardımcımız olsun