oznurrkoc Güzel annişler Kayseri’de yaşayıp da detaylı ultrasona gidenleriniz öneride bulunabilir mi hastane doktor vs veya şehir hastanesinde yapanlar var mı kaçını haftadan itibaren oluyor aydınlatırsanız çok mutlu olurum ☺️🤍
rabiauns38 oznurrkoc 18-20 arası gidebilirsin canim cok gec olmasi biseyi degistirmiyor.kesinlikle ama kesinlikle ufuk dasari tavsiye ederim.
Fizikcifizik oznurrkoc benim doktorum 22. Haftayi önerdi. Cok net herseyi belli olur dedi. Perinatolog olmasına dikkat et dedi.
elifin_ Fizikcifizik ben de ona gideceğim pazartesi günü, üzüm plazada kendi kliniği varmış. Hüma hastanesinde çalışmış öncesinde. Kime sorsam çok memnun kaldık dediler
elifin_ Fizikcifizik radyalog, daha öncesinde erken detaylı olarak Tuncay Özgüne gitmiştim o yüzden bu sefer Ufuk Beyi denemek istedim ben
elifin_ Fizikcifizik benim riskli bir durumum vardı mecburen gitmiştim ama bence de normal şartlarda gidilmemeli
svgiceee özel Erciyes hastanesi Bilal arik onda yaptırmıştım ben ücreti 5000 TL’ydi gayet ilgili herseyi anlatmıştı
elifin_ oznurrkoc 3500₺ imiş 30-45 dk arası sürüyormuş. Evet telefondan arayıp randevu alıyorsunuz. Ben 21+3 ken gideceğim