Melekmehmet 12haftalikken kırmızı renkte bir akıntı görmüş tüm iç çamaşırımda korktum doktorumu aradım hastaneye gittim poregestoran innesini yaptı ve fitil verdi o gün bebeğimin iyi olduğunu gösterdi kalp atışını dinletti şimdi 14 haftalık olduk bugün sabah lavabo ya kalktım pecedemde pembe kanama oldu şimdi sildim bişey yok ama korkuyorum böyle olan anneler içimi rahatlatıcı bişey yazın Allah'ım hepimizin bebişini sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin ❤️🙏👣
Mz93 Melekmehmet cnm doktora git bendede aksam saati olmustu sonra artti elhamdulillah bebegim iyi ama riskli.. progestan igne falan verdi
Haribo42 Melekmehmet yaptilar kanamam Gelmistii bir kez yaptilar ama baska yapmadilar gecen hafta gittim muayeneye devam ediyondedi bisey demedi ama yatiyorum aslinda 4 hafta sonra gel dedi bisey olmassa ama ben yine gidicem 😂
Haribo42 Melekmehmet dayanamiyorum hep diyorum kesin bisey oldu valla bugun ruyamda dusuk yapiyodm cok korkuyorum
Melekmehmet Haribo42 benimde kanama çoğaldı inne yaptılar şimdi doktor gorucek 8gibi çok korkuyorum bişey çıkmaz demi
Haribo42 Melekmehmet ins bisey olmaz kuzum benimmm allah buyuk herkes yasiyo boyle seyler oyle dusun😘😘😘
Melekmehmet Haribo42 çok şükür kalp atışını da duydum kendinide gördüm oğluşum. Yerlesiyormus baskı yaptığı için olur iyi korkma dedi 🙏👣❤️😘
minnosveannesiii Melekmehmet merhaba,bende 14.haftamda bu olayı yaşadım.Doktor iğne ilaç vermedi,bebek kalp atışı iyi,rahim ağzı kapalı,kılcal damarlar yüzünden olmuştur dedi.Size 14.haftada yaşadığınız bu olayda doktor normaldir demis ya,ilaç filan verdi mi acaba..
Melekmehmet Haribo42 evet öğrendim erkek 👣🙏gözükür seninde hayırlısı olsun sağ sağlim sağlıcakla kucağımiza alalim