sehertanyeri 26 haftalık hamileyim sol tarafımda sancım var karnım bi sert bi yumuşak oluyor yaşayan var mı acil bir durum mu sizce yarın kontrolüm var
esmacuk sehertanyeri sizi yerinizde durduramayan bir sancı ise beklemeyin gidin hemen hastaneye,yok hafif dayanabilir bir ağrıysa yarına kadar bekleyebilirsiniz bence
Busraaaakkk sehertanyeri Bahsettiğiniz sertleşme kasılma oluyor aslında, kendinizi yorduysanız bu tetiklemiş olabilir böyle olduğunda sol tarafınıza uzanın rahatlatıyor baya
esraezerr sehertanyeri canım düzenli ve seni yerinde durdurmuyorsa acil git ama kasılıp gevşiyorsa be düzenli değilse braxton hicks kasılmalarıdır benim de o haftalarda başlamıştı çok yorulduğunda veya strese girdiğinde daha fazla oluyor
sehertanyeri esmacuk şükür sancılar geçti ama hareketlerinde azalma var gün içinde biraz yoruldum ondan dolayıdır dıye düşünüyorum ama bilmiyorum
_1453 Merhaba 16 haftalık hamileyım bugun kaydım düştüm mutfakta ve karnım cok agrıyo kanma yok sade agrı bebegıme bırsey olmusmudur belımde agrıyo
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI _1453 doktora gidin lütfen bu tarz durumlarda burdan bişey diyemeyiz Allah korusun düşme durumlarında plasentadan ayrılma olabiliyor sizi korkutmak amaçlı söylemiyorum tedbir almak güzeldir
sehertanyeri _1453 böyle bir şey yaşasam soluğu doktorda alırım sancım devam etseydi gidecektim yarın muayenem olduğu halde bekletme git bence için rahatlar
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sehertanyeri inşallah canım magnezyum kullanıyor musun? Çok yorulduysan ondan da olabilir fazla yorma kendini
sehertanyeri HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI kullanmıyorum ama yarın doktoruma söylicem yüksek ihtimalle yazar
_1453 esraezerr ya kanmam yok agrım var karnım belım bıde karnımın ustune dusmedım ama karnım agrıyo sırt ustu dustum
Zeliha_gny sehertanyeri canim sertlesmesi normalki erkek bebek sertlesir sürekli sancili sekilde bi anda taş gibi olur ben dogum yapali 4 ay oldu ben kac ay o sertlesmeyi cektim erkeklerde oluyor o normal yani
sehertanyeri Zeliha_gny sadece sertleşme değildi işte sol kasık ağrım vardı şiddetli ondan tedirgin oldum ama geçti şükür
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sehertanyeri rahatlatır o kas ağrıların krampların varsa ona da iyi geliyor
kubraturkkoc sehertanyeri tek taraflı ise muhtemel rahim gerilmesi ya da enfeksiyondur ama yine de ihmale gelmez doktora gidin mutlaka