superstar_00 etkafa Boğmaca aşısını neden yapıyorlar hadi tetenoz ameliyatta paslı bir alete denk geldiğinde koruması için ya boğmaca?
etkafa superstar_00 bebeğin küvezde solunum sıkıntısı yaşamaması için dedi bende bilmiyorum yeni çıkmış 6 ay kadar olmuş. Doktor boğmacayı gebelere öneriyoruz dedi o yüzden oldum bende
superstar_00 etkafa Geçende biri e devletten ekran paylaşmıştı sadece boğmaca değil boğmaca ile beraber difteri de yapılıyor karma aşı diye. Boğmaca hastalığını kardeşim geçirmişti şaşırdım gebelere yapıldığına bende.
etkafa gizemli00 beni ebeler aradı 19 haftalıkken yapıyoruz dedi🥰 2 gün ağrıdı tetonoz gibi aynı ben önce doktora sordum ol deyince oldum 😂
flz3576 gizemli00 benimde 2. Aradılar 29 haftamda gittim boğmaca aşı yaptılar çünkü tetenozlaeın arasında 5 yıl geçmesi lazımdı oda olmadığı için iki doz yapmadılar tek yaptılar
42havvanur gizemli00 ben 18+4 te oldum ilk dozu şuan 19+2. En son 2022 de olmusum. Nisan sonu 2.doz olcam. Ben tahlil vermeye gitmistim gelmisken asini yapalim bida git gel yapma dediler
gizemli00 42havvanur hm anldm kimileride doktoruna soruyor benim daha randevuma var napsam ki acaba cuma günü alerji için sağlık ocağına gidmem lazim ayın 13ünde de normal muaneyem var hastanede doktorada sorsam mi önce bilemedim
42havvanur gizemli00 saglik ocaginda diyolar zaten doktoruna sor oyle diye ben kontrolumde sordum doktorda evet olabilirsin dedi