badhomian Kızlar sevtap alakana doğum yaptıran varmı ben kendisinden çok memnunum kendisi medicana ataköyde ve yaman tıp merkezindede doktorluk yapıyor cevaplarsanız sevinirim
ensarenesannesi badhomian ben iki çocuğumun takibi ve doğumunu onda yaptım ama ikinci doğumda sancım olmasına rağmen günümde varken suni sancı verip erken doğum yaptırdılar bebek solunum sıkıntısı vardı yoğun bakımda 17 gün kaldı bende çok rahatsız oldum doğum sonrası ilki ne kadar rahat güzel geçti ise ikincisi çok zor oldu şuan 3 hamileliğim güneşli erdem hastanesi şirin hanım var sevtap hocadan daha ilgili alakalı her soruya cevap veriyor sevtap hoca geçiştiriyordu genelde
badhomian ensarenesannesi valla canım bana çok ilgili davranıyor ya soru sormasam bile kendi anlatıyor benimde ilk doğumum olcak doğum methini çok duydum çok zorda kalmadıkça sezeryana almıyor diye duydum açılcası tecrübesine çok güveniyoruö anne hissiyatı verdi bana iletişim sorunuda yaşamadım ama senin doğumun nasıl geçti ilk doğumun
merci12 benimde ilk gebeliğim Medicana Ataköy hastanesinde tanıştım kendisiyle muayene sürecimiz çok pozitif geçiyor ilgileniyor doğum sonrası nasipse güncelleme yaparım normal doğum düşünüyorum şu an 31+5 deyiz baştan sona tüm sürecimi Sevtap Hn takip etti
badhomian merci12 çok memnun oldum benişinizin cinsiyeti nedir acaba sevtap hocayla nasıl tanıştınız ben kendi kendşme araştırıp bulmuştum çok içime sindi 33 teyim im bende
Zeynep6149 badhomian bende ilk çocuğumu onda yaptım ikinciyi de ondan yapıcam inşallah canım ben çok severim kendisini kendine has bir üslubu var ve bu benim hoşuma gidiyor herşeyi güzel ce anlatıyor sağolsun
merci12 badhomian internete bakarsak Google yorumlara vs çok olumsuz yorum bulunuyor aslında tesadüfen tanıştım ilk gebelikten şüphelendiğimde hafta sonu kendisi hastanede nöbetçi doktordu teyit amaçlı gittim frekansımız tutunca biraz kendisini araştırdım sonrasında başka doktor aramadım sürece beraber devam ettik erkek bebek bekliyorum ben de memnun oldum teşekkür ederim