gzmsngl Kizlar 9+3 haftalik gebeyim gece kirmizi kanamam geldi hemen acile gittim kese ve bebek iyi arkasinda kanama kesesi varmis eve gelince biraz daha devam etti suanda kahverengi geliyo az az basina gelen varmi düşük riskinden cok korkuyorumm geçermi
Annis7 gzmsngl Benimde 8+3 de olmuştu. Hatta sonrasında iki kez daha oldu. 17. Haftada felan kanama alanı kayboldu. Şuan 33+5 günlüğüm inşallah sağlıkla da kavuşuruz üzme kendini dinlen ilaçlarını kullan bir şey olmaz Allahın izniyle.
pamuksekeer @gzmsngl benim 7+0 haftalıkken oldu o gün çok yorulmuştum gecesinde kırmızı kanama oldu ama adet gibi değil günlük pede gelecek kadar hastaneye gidesiye kadar kesilmişti doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi sonrasında 1 gün kahverengi lekelenme oldu geçti çok şükür şu an 9 haftalığım bebekte kesede bir sıkıntı yoksa takma kafana bazı hamileliklerde görülen şeyler sadece kendini yorma ilk trimester bitene kadar vakit buldukça uzan geçer Allah’ın izniyle
gzmsngl pamuksekeer inşallah ya cok merdiven ciktim dün belkide ondan oldu cogu hamilede oluyomuş bende atlatirim hemen ins
pamuksekeer @gzmsngl evet ondan olmuş olabilir şu bayrama kadar dişimizi sıkalım yorma kendini güzel düşün 🌺