nursenasu27 Kızlar sağ göğüsümden çok az sütüm geliyor sol tarafım daha iyi ama sol gibi sağ taraftan gelmiyor nedeni nedir sizce 27 gün önce doğum yaptım bu tür konular da tecrübem yok sütüm artsın diye her şeyi yapmaya denemeye çalışıyorum
kurkmantosuzmadonna nursenasu27 göğüs pompası varsa onunla sağım yapmaya çalış. Damarlara uyarı versin ki süt üretimi olsun.
Fatma_furkan1996 nursenasu27 bir göğüs herzaman daha fazla süt toplar canım sen az gelen göğsüne ağırlık ver pompa varsa eğer onunla da çek çoğalır Allahın izniyle birde hoşaf iç bolca süt yapar üzüm kayısı gibi
Busranur_mnts nursenasu27 benim de 1 ay oldu aynı sol daha fazla sağı daha uzun vermeye çalışıyorum pompa da yaptım etkisi oldu biraz
nursenasu27 Emzirme konusundan özellikle yaşlı kesimden bir sürü laf geliyor onlara da hak veriyorum bazen kendi zamanlarında böyle duymuşlar etmişler de herkesin bünyesi farklı sonuçta onlar hep düz mantık ilerliyor
kurkmantosuzmadonna nursenasu27 evet canım. Şöyle emzir, onu yeme bunu yeme. Sürekli eleştirirler. Sen dinliyormuş tamam de geç. 🙂