Hayta Aile Konak Hastanesi doğum ücretleri ile ilgili bilgi veririm diye söz vermiştim bazı arkadaşlara bugün görüştüm.Normal doğum ve sezeryan 2300 epidural istenirse 2650 takı yastığı yatak ucu süsleme 10lu albüm normal dogumda 1gün sezeryanda 2 gün konaklama içinde. Karta tek çekim yapıyorlar. Oda süsleme için dışarıdan organizasyon kabul etmiyorlar siz izin alıp masa kurabiliyorsunuz ancak kapı ve duvarlara yapıştırma yapmak yasak.Türk metal sendikası üyelerine %10 indirim var 2100 tl oluyor ozaman da fiyat. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin 😘
Nuraygltgn Hayta bende oraya gidiyorum. Gündüz Mesai saatleri içinde doğum gerçekleşirse fotoğrafçı oluyormuş, gece olursa kusura bakmayın dediler 🤨🤦🏻🤷🏻
Hayta babymomm sakaryada oturuyorum ama Gölcük doğumluyum ilk oğlumda da Numan Bey e gelmiştim bu gebeligimdede ona geliyorum
babymomm Hayta bizde türk metal sendikası indirimi alıyoruz da benim gittiğim hastahane de %20 indirim veriyor
Hayta babymomm sizdeki indirim daha güzelmiş ama istediğim dr burda olunca ben hiç diğer hastanelere bakmadım
Hayta Mesai saati içinde olursa doğumhane de cekiyorlarmis mesai saati dışında olursa odada bir yakınıma da öyle oldu hatta odada cektiler