seeviim Hanımlar merhaba bebetime test yaptım yalancı pozitif hikayeleri okudum internette. Bizim sağlık ocağına yeni gelen hemşire çok kötü kan alıyor kan vermeyi mecbur kalmazsam istemiyorum. Sizce ne kadar süre sonra tekrar test yapayım?(https://mutluresim.com/images/2026/03/02/X81WEu.jpg)
seeviim buketdeniz19 2 gün geçti ya. Ben de negatiftir diye düşndüm soğan suyu işine giricem emin olursam
buketdeniz19 seeviim Doktora git bence canım kendi başına birşeyler yapma en azından adet söktürücü felan verir ultrason da felan bakar en azından belki hava değişimlerin den olmuştur bir kaç gün daha beklemeni öneririm
salihaturky Acele etmeyin bekleyin belki geç döllenme olur henüz çıkmaz testte kanda bile zor cikiyo bazen döllenmeden 15. Gün sonra başlıyor beta hormonu yükselmeye
salihaturky seeviim erken gebelik testleri bu haftalar için daha uygun bence ben pek anlamam göremedim🫢
seeviim mehtapp7 cmrt dahiliye randevu aldım orada beta hcg de baktırcam kaset teste para vermek istemedim kaset test parasıyla başşa bir şey aldım bugün aahaja