emineanne06 Kızlar hamileliğinizde kıllanmanız çoğaldı mı özellikle yüz ve karın bölgesinde doğumdan sonra geçiyor mu?
denizhelensarpberat emineanne06 öyle bisey olmadı ama ben 15 haftalık hamileyim belki ileryrn zamanlarda olur mu bilemem malum her gün başka bi semptomla uyanıyorum 😁😁
serenozturk emineanne06 alla alla ilk kez sizde duyuyorum böyle birşey ben 19 gün sonra doğuracağım bende olmadı belki kişiden kişiye değişiyordur hormonlardan dolayı
Deletedmom_8793 emineanne06 benimde karnımda hiç yoktur normalde ama iki gebelikte de çok kullandı karnım
emineanne06 denizhelensarpberat çıksaydı çoktan çıkardı belki benimki ikinci haftamda falan çıkmaya başladı şimdi daha belirgin olmuş.Normalde hiç kılım yok ama hormonlar değişiyor 😆Herkeste farklı tabi
denizhelensarpberat emineanne06 aman hamilelikte zaten kıl falan önemli değil ben doğursam yeter hahshshshs geceleri zombi gibi ayaktayım gündüzleri yatış
aysel00 Bende de tam tersi azalma olmadı ama uzamssı gecikti misal bacaklarım kollarım özellikle bende de en kötüsü koltuk altı kokması oldu terim bi acaip kokuyor 1 gün yıkanmazsam falan
prs_99100 Ya benimki tuhaf şekilde durdu. Resmen tüysüz tavuk gibi oldum. Hayatım boyunca o kadar tüylüydüm ki çok iyiymiş böyle yaşamak keşke hep böyle kalsa
badhomian prs_99100 ben bişey keşfettim bu durumda ağda yapınca ekstra kayboluyorlar sanki uzaması falan vs bide tüt inceltici sütmü ne var ondan sürüyorum ara sıra bağzı yerlerde hiç çıkmıyor tuaf bir şekilde
badhomian bendede baya bir köseleşme oldu kızlar sizdede varmı böylr bir durum koltuk altıma ağda yaptım bugun mesela ilk defa birkere çektim bitti anlamadım inş böyle devam eder ya 🙏🏻🥲
prs_99100 badhomian o yüzden mi bilmiyorum yani koluma hamileliğin başında yaptım bi daha hiç almadım resmen kıllarım yok oldu allahım çok güzelmiş böyle yaşamakkk 😂😂