ahuneva çok özür dilerim ama o hissettiklerinizi asıl genel anestezide hissedeceksiniz . Çünkü sadece uyutuluyorsunz ve işlem bitince o kesi ağrısıyla uyanacaksınız. Bütün hastalarım ağlayarak çıkıyordu ve bebeğini bir saat boyunca emziremiyordu . Ben asla tavsiye etmiyorum. Spinal anestezide normalde uyuşukluk hemen gecmez 2-3 saati bulur orda bir şansslzk olmuş sanırım. Ve uyuşuk olduğunz içinde bebeğinizle daha güzel bir bağ kurup emzirebilirsiniz . Genel anestezi hem riskli hemde bebekler daaha salık çıkıyor ve anestezi doktorları zorunlu olmadıkça yapmıyor. Bir hemşire olarak spinal anesteziyi öneriyorum kendimde aynı şekilde spinal anestezi ile amlyt olacagım. Anesteziye bağlı baş ağrısı omuz ağrısı oluyor bunlar çok normal. Omuz ağrısı ; ameliythane soğuk olduğu için oluyor . Baş ağrısı; bebeği görmek isterken başımızı hareket ettirdiğimz için oluyor . Siz şimdi tecrübeli olduğunuz için çok hareketli olmayın başınızı çok oynatmayın. Bu ağrılar için ORAL ALIMI BAŞLADIKTAN SONRA ; sek kahve(sütsüz) , bitter çikolata ve bol su ile azaltabilirsiniz. Omuz ağrınız için sıcak su torbası temin edebilirsiniz . Ayaklandıktan sonra ise bol yürüyüş . Sağlıcakla alın🥰