Elisa0110 hasibe_ysr bence gayet iyi artışın kimyasal da artıp geri düşüyor diye biliyorum senin ki iyi maşallah korkma
Oslemasel hasibe_ysr benim 2 buçuk aylıkken başladı 1 ay sürdü. 2. Çocuğumda hiç mide bulantısı yaşamadım
PapatiA hasibe_ysr alakası bilem yok belirtiyle benim iki gebeliğimde de hiç bulanmadı bisey olmadı taki karnımda hareket hissedene kadar bısey olmadı
songulattepe hasibe_ysr Korkma canım içini ferah tut. Bende şuan 27 haftalığım ama sayılıdır bulantım oldu. Bizim ailede genetik bu durum. Annemde böyleymiş. Ablamlarında böyle geçmişti
merve_tp Bulantım 7. Haftada başladı 10. Haftaya kadar devam etti sonra durdu şimdi yeniden başladı 14+2
lilayyy hasibe_ysr benimde 12.haftaya kadar hiç olmamıştı sonrasında bir başladı şuan 19 haftalığım yeni yeni bitiyor hatta bi sıkıntı mı var diye çok korkuyordum ama herkeste aynı olmuyor demek ki
humaakusu hasibe_ysr bazı gebelikler kolay geçer korkmayın benim de 5 haftalık sanırım tam bilmiyorum bile nadiren bulantım oluyor ilk gebeliğimde de böyleydi. Korkmayın ben 8. Haftamda görmüştüm ilk bebeğimi içinizi ferah tutun iyi düşünün ♥️
1cey hasibe_ysr ilk hamilelikte neredeyse çok azdı bulantım sadece koku hassasiyeti vardı, şimdi o kadar erken başladı ki bulantım daha test bile yapmadan başlamıştı, her hamilelik farklı yani