gmzaslncll 36+2 yim henüz doğum şeklim ve günüm belli değil . Sıkıldım artık bu süreçten sizler nasılsınız nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
kizinaasikanne gmzaslncll 37+6’yız Cuma doğuma gidicem Allah nasip ederse planlı sezaryen olucam ben çoook hareketsizleştim artık bebek ciddi anlamda ağırlaşrı geçen gittiğimde 3300 dedi bebek için 1 haftada en az 200 gr alır dedi Cuma’ya 3500 olucak gibi en az o da 🙈
rubyyyy 38+1 bekliyoruz bebişin keyfini rahim ağzında yumuşama var, 1 cm açıklık var, bebeğin başı kanalda her an her şey olabilir 😅
gmzaslncll rubyyyy ay çok heyecanlı 😍 Bi önceki muayenemde çatı kontrolü yaptı doktor ama yaptıramadım o yğzden normal doğum için ney bişe konuşmadık bir sonrakinde yeniden bakalım ve konuşalım dedi .
gmzaslncll Bende ara ara regli sancısı hissediyorum belim dahil ve bebeğim sürekli sağ tarafa toplanıyor karnım taş gbi oluyor
rubyyyy gmzaslncll çatı muayenesi hiç korkulacak bir şey değil emin ol derin bir nefes al kendini rahat bırak sağlıkla kavuş yavruna🫶🏻
kavalakurabiyesi gmzaslncll benim risklerim var ama ona rağmen doktor bana bıraktı bende sezeryan seçtim başka doktorlardan görüş alarak
naslican Offf bende 35+2 oldum 37 de musyne olucak doktor normalde nisan başı sezaryense mart sonu demişti 🥹
gmzaslncll kizinaasikanne maşallah 🧿 Sağlıkla gelsin bebiş . Bnde her iki doğum şeklindede korkmaya başladım nssıl olcak diye 🤦🏿♀️
kizinaasikanne gmzaslncll normal bana korkutucu hiçbir şey zaman gelmedi sezaryenden korktum ben ilkini genel oldum hiçbir şey anlamadım bunda spinal yapacak doktor korkuyorum azcık
gmzaslncll kavalakurabiyesi ben ikisindende çok korkuyorum ya ne olucak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin 🙏🏻