beeyzax 24 Haftalık hamileyim hiç kilo almadım çok şükür Bu duruma çok seviniyorum inşallah da almam ❤🧿
meeliikke 37+6 yım 10 kilo aldım ama çok şey seçiyorum. Önceden yediğim şeyleri bile yemiyorum bazen bünyeden bünyeye de çok değişiyo, önemli olan bebeklerimizin sağlığı kilo alınır verilir hiçç önemli değil 🫶🏻
yldzz29 31haftam hiç kilo alamadım sadece bebeğim alıyor çok şükür sağlığı kilosu boyu yerinde ama ben hiç alamıyorum hatta hamilelik boyunca 4kilo verdim
adinsmom2 ebruah 12+6 hiç kilo almadım ama beslenemedim vaktim olmadı çok dengesiz beslendim 2.5 yaşında oğlum var babam bypass oldu vs ağır beslenme ve sıvı kaybı yaşamışım telafi etmeye çalışıyorum ama allahtan bebeğim sağlıklıymış
beeyzax yldzz29 Ay çok güzel bişey gerçekten inşallah bende almam aksine bende 5 kilo verdim inşallah böyle devam ederim 🧿
Yasemin1 sulenurmuezzinoglu gayet iyi bir sıkıntı yok dedi en son gittiğimde doktor iki hün sonraa yine kontrolüm var bakacağız inşallah iyidir
my6585 ebruah ilk gebeliğimde 60 kiloyla başladım 75 le doğuma gitim ikinci gebeliğimde 70 kiloyla başladım hala 70 kiloyum son aylarda alıyorum ben şuan 18 haftalık 🥰
nursahnursoyy ebruah ilk gebeliğimde 10 kilo almıştım, şuan 2. Gebelik ve 39+1 haftalığım 15 kilo aldım 🥹
canannurr ebruah ay evet bende kendimi hiç güzel hissetmiyorum artık aynaya bakasım Gelmiyo hiç bir giydiğim yakışmıyor bende 57 kilo ile hamile kaldım en son 74 falandım şuan bir kaç kilo daha artmıştır. 35+2 deyim bende. Önceden 57 yi fazla buluyordum zayıflamak istiyordum şuan o hallerime dönmek istiyorum bi an önce. Ama sanki hiç zayıflayamayacağım gibi geliyor.İlk defa bu kilolara kadar çıktım
atk24 30+5 95 ile hamile kaldım şuan 91 kiloyum bebeğimin kilosuda şükür olması gerektiği gibi son aylar alınıyor diyorlar alırmıyım bilmiyorum daha
bahsub1 fatmaglh 2aydan sonra aşırı mide bulantılarım vardı verdirdi 14haftaya kadar aldırmadı şimdide 1 aydır hep aynıyım yiyorum ama ayrıca oruçta tutuyorum
atk24 ahfer başlarda vardı bulantım ama iştahim hiç yok canım hiçbirşey yemek istemiyor yemek yemeyi özledim diyorum bazen 🥲
ahfer atk24 ay benim mide bulantısı kusma olmadı şükür iştah açık normal mi çok aldım 🙄 yarın hastaneye gidecem kilo takibi her ay yapılıyor utanıyorum artık