nisan0 Dizlerimin üstüne düştüm kedi evden kaçıyordu cıplwk ayakla kaçtım onu almak isterken kaydım ama dizlerimin üstüne karnımda biraz acıdı bebeğin hareketlerini hissediyorum 33+6 yız korkuyorum
Elisa0110 nisan0 geçmiş olsun dün bende sandalyenin ayağının kırılması sonucu kalçamın üzerine düştüm doktorumla konuştum karnının üstüne düşmediysen ultrasona gerek yok dedi uzanıp dinlenmemi ve bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi
kaya_kaya nisan0 bende düşmüştüm canım hastaneye gitmiştim sorun yok diyip göndermişlerdi bebeğin hareketlerini takip et birşey olursa gelirsin demişti
plnkrc nisan0 birşey olmaz Allah ın izniyle bende o aylarda merdivenden 3-4 basamak düşmüştüm ama kendimi geriye atmıştım karnımın üzerine düşmemek için doktorum karnına darbe almadığın sürece korkmana gerek yok demişti
happybusey Canım bebeğin hareketlerini hissediyorum diyorsan sıkıntı olmaz ama içini rahatlatmak için bı hastaneye git bence kanaman falan yok değil mi
nisan0 happybusey hayır kanamam yok çok şükür su falan da gelmedi sabaha kadar bebeğin hareketlerini izleyeyim bi
nisan0 Elisa0110 yok ama karnımın sol tarafı hafiften çarptı yere ama korudum kendimi hareketleri iyi şuan sabaha kadar izleyeyim bakayım hareketlerine inşallah bir şey yoktur :(
Simayo Bebeğin hareketleri iyiyse, kanama vs. yoksa sanmıyorum bir sıkıntı olacağını. O plasenta onları çoook iyi koruyor. Yastık görevinde ☺️
sarilale123 nisan0 bende ilk gebeliğimde yan düşmüştüm ama çok şükür bebeğime bişey olmadı O gün bol bol yattım hareket takibi yaptım.