Hulya57 biz de bir laf var 40n da neye aşırsa çocuk 40 yaşına kadar öyle gider diye 😊 ben TEK’im yurt dışında yaşıyorum sürekli çocuk sallamayla vakit geçiremem belki de şartlar beni buna itti bilmiyorum 😊kaynanam falan var burda ama bir anne abla yerini tutamaz tabikide. Onyğzden 40 lıyken emziriyordum onun dışında yatırıyordum hep uyumasa bile koltuğun üzerine koyuyordum ağlamadıkça koşmadıkça kucağıma almamaya dikkat ediyordum. Annem doğumuma gelmişti ne zaman boş bulsa hemen alıyordu kucağına yakalıyordum anne diyordum bende almak istiyorum kucağımda uyusun koklarım ama bu hep böyle küçük kalmayacak yarın sen gideceksin ben tek başıma kolaçan onla evle mi uğraşım yemek mi yapim sürekli çocukla mı uğraşım falan derken hak veriyordu bana öyle alıştı kızım da . Hatta biraz abartmışım sanırım bir kaç ay sonra sevmek için kucağımıza alıyoruz çocuk ağlıyor istemiyor kucağı yatırınca ya da yere koyunca susuyor kucağa alınca ağlıyordu 😊😊🙈🙈 kızım akıllıydı maşallah ama sizin de sabretmenin gerekiyor biraz tabi. Şimdi 2. Ye hamileyim inşallah bu da ilk kızım kadar akıllı olur 👏👏🥰