kavalakurabiyesi Deletedmom_8793 ahh ne kadar terbiyesizler.. ne demek nerden ne bileceksin gerçek doğumu senin yaşadığını neler hissettiğini çektiğin sancıyıda mı bilmiyorlar işte hep kadınlar kadına yapıyor bunu özellikle normalmdoğuranlar sezeryanla yapanı küçük görüyorlar .
kavalakurabiyesi betul_tkdmr01 36. Hafta geç prematüre 37-40 term 40-42 miadı dolmuş doğum diye geçiyor canım ama çocuğu 35-36 da doğanlarda kücöze bile girmeden evine gidiyor 🥰
Deletedmom_8793 kavalakurabiyesi benim doğum devlette olacak doktor 38 de alıyorum dedi ameliyat günü Çarşambaymis 38+2 oluyor ama ben sırf 18 Mart olsun diye 37+2 de alsın istiyorum hiç de geri olacağını düşünmüyorum
happycat kavalakurabiyesi Benim oğlum 38+0 da doğdu bir sorun olmadı şükür. Şimdi de 38+1 e planlama yapacak gibiyiz. Bebeğin gelişimi de önemli tabii.
kavalakurabiyesi happycat benimki hep 4-5 gün ileride çıkıyor ama gebelik yaşı sat tarihidir o baz alınır sağ sağlim kavuşalım inşallah 🥰
beautiful_ kavalakurabiyesi 38+0 da normal doğum yaptım oğlum dayanamadı 😅😅 bu biraz geç gelsin istiyorum ama 😅
beautiful_ kavalakurabiyesi ayy az kalmış kuzum en hayırlısı vakit ne zamansa o zaman gelsin minik ama belki o güne kadar oda karar verir gelmeye 😅😅
kavalakurabiyesi Deletedmom_8793 benimde 12 martta olacak doktor 12 mart diyince istiklal marşının kabülü dedim güldü😂😂
moonmom1 eslemoms merhaba, benim de bebeğim 3 hafta geriden geliyor maalesef 37′de sezaryen olacağım. Sizin bebeginiz kac haftalik kac kg doğdu acaba? Kuvezde kaldı mı? Su an her şey normal mi? Çok kaygılıyım😔
eslemoms moonmom1 38+6da dogdu 2850 gramdı aynı gün 100 gram verdi ama ertesi gece geri aldı şuan kızım 25 aylık hiçbir sorun sıkıntı yok çok şükür