d6161 Ben UMAY ismini çok beğeniyorum bence çok hoş bir isim ve diğer çocuklarımın adı ile uyumlu ama bazı sitelerde konulması önerilmez yazıyor hem üzüldüm hemde tedirgin oldum :( yazdığım isimlerden sizce hangisi ? 🌸Umay, 🌸Ülkü, 🌸Asya, 🌸Gökçe
crknordk d6161 ya ben asya ismini çok seviyorum söylenişide çok güzel. Hatta eğer kızsa çok istiyorum koymak ama eşimi ikna edemiyorum.
crknordk d6161 evet umay ismini bende araştırınca koyulmaması gerek diye bişeyler okumuştum aslında bende beğeniyodum
d6161 crknordk evet benimde kulağıma hoş geliyor 🥰 eşiniz ne koymak istiyor belki iki isim tercih edebilirsiniz çok uzun değilse isim
d6161 1cey Umay, Orhun Yazıtları’nda geçen, çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna inanılan kadın Tanrıça’ya verilen isimdir. Bu açıdan, Umay isminin çocuklara verilmesi uygun değildir SİTEDE BU ŞEKİLDE YAZIYOR KOPYALA YAPIŞTIR OLARAK YAPTIM
1cey d6161 ilk defa duydum şaşırdım, kayınvalidem Umay ismi çok güzel kız olursa falan demişti bende yok demiştim zaten isim hazır kız da olsa erkek de olsa. Gökçe ismi de kulağa çok hoş geliyor bence 🌸
d6161 1cey bende tesadüf araştırırken denk geldim o yazıya İnstagramda karşıma Umay ismi çok çıkıyordu çünkü bayada popüler oldu bu ara Evet hoş bir isim gerçekten 🥰🥰
malakas d6161 Umay artık herkeste var ya, ben 2022de burdaydım çoğu kişi kızının ismini yaa Umay ya ela yada Aysel koymuştu, yada koyacaktı. Bence Ülkü koyun hem daha az biliniyor sanki
d6161 malakas evet benimde karşıma çok çıktı insta bebek ürünü satan yerlerde bu ara çok popüler oldu. Banada şuan Ülkü ve Asya sıcak geliyor ikisi arasında kaldım