Esrakrc Kızlar hissetmeye erken başladım ıkıncı gebelıgım ama bu sadece dıkış yerımde ve rahim üstünde hareket ediyor neden ya plesentam aşşagıdaymış onla mı alakalı
Nasny Esrakrc bende 19 da hissetmeye başladım şuan 23 artık daha net hissediyorum ama 19. Haftada da baya net hissediyordum hatta inanamamıştım çok erken diye🥲 2. Gebeliklerde daha erken hissediliyormuş genelde
ebrudefnee Esrakrc benimde 2. Gebeliğim bende 20+2 haftalık gebeyim benimde hareketler alt karnımda rahim üstünde hissediliyor o haftalarda normal yani bebek büyüdükçe yukarı çıkıyor
ArelinAnnesi1 Esrakrc cinsiyetiniz ne bilmiyorum ama kız bebeklerde genelde çoğu insan altta hissedermiş ama dediğiniz şeyden de kaynaklanabilir
eslemoms Esrakrc doktor banada plesentasi önde demişti ikinci gebeliğim çok erken hissetmeye başladım 12 haftaydı ilk hissettiğimde şuan kipir kipir ustten bile belli oluyor 23+6 oldum
mervekalkann Benim ilk gebeliğim. Erkek 21+1 iz şuanda. Net olarak 19 da hissetmeye başladım şuanda da karnımda pıt pıt ları görüyorum dün akşamdan beri ara ara karnıma çıkıyor ama çoğunlukla aşağıda benimki de. Benim plasenta da aşağıda arka konumlu.
ebrudefnee elifin_ posta 20+3 yazıyor ya ondan dedim benim de şuan 20+2 işte yarın 20+3 oluyor ondan dedim
eslemoms Esrakrc bir fikrim yok canım ben normal doğum yapmıştım göbek deligimin etrafında hissediyorum hareketlerini hep tekme attığında daha asagida hissediyorum