tuba_grz cnkbr ben 10 haftalığım ve tam 5 kilo verdim daha da verecem gibi duruyor hiç bir şey yiyemiyorum
ebrudefnee cnkbr o haftayı tam hatırlamıyorum ama yine 3 kilo felan almıştım heralde şimdi 20. Haftadayım 5-6 kilo arası aldım
imrencan Benim de kilo takıntım var maalesef yüksek kiloda hamile kaldığım için. evdeki tartıma göre 1 hastane tartısına göre 3 😅evdeki tartıma güveniyorum 12+6 haftadayım şuan
semahayall cnkbr 0 kilo , 20. Haftaya kadar kilo alınmaması çok normal , normal yeme düzeninde olursanız almazsınız
annebebeka cnkbr 12. Haftaya kadar 4 kilo verdim hemde kusma yoktu iştahim çok açilmişti🤷♀️ 13-14 sonrası falan kilo almaya başladım ama 3-4 kilo falan aldım şuan 20. haftanın içindeyim 62-63 kilo falan varim
1cey cnkbr ya daha 8 haftalık, yemek yiyemiyorum zaten bulantılardan ama bir iki pantolonum dar gelmeye başlamış 😅 ilk hamilelikte bulantım yoktu ne bulsam yiyordum şimdi kiloya dikkat edeceğim bebeğe kilo aldiracak şeyler harici kendime dur demeliyim 🥲
ozgeBudak006 17 hafta daha hiç kılo almadım. İnşallah sadece son 3 ayda alırım zor gibi ama bakalım 😁