runcet Kızlar 40+2’de suni sancısız normal doğum yaptım, ilk doğumum olduğu için biraz dikişim var tabi ama şükürler olsun kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin, biraz zor ama tarif edilemez bir duyguymuş 🥹
Ozgedgn1 runcet sağlıkla büyüsün inşallah o dikişler atılırken veya kesi yapılırken acı hissediyor musun
runcet memmedova_24 Aminn çok teşekkürler 🌸 Gece suyum ve nişanım geldi birkaç saat sonra da sancılarım başladı 🥹
memmedova_24 runcet nişanın nasil renkde geldi abla ? Bende bu gün jel kvamında peçeteye geldi de ilk defa böyıe şey geliyordu o yüzden merak etdim belimde ağrılar başladı sonrasında
runcet Ozgedgn1 Teşekkürler, doğum esnasında kesiyi sinek ısırığı gibi hissettim çünkü odak noktam bir an önce doğumun bitmesi ve bebeğime kavuşmamdı 🥹 Dikiş atılmadan önce de uyuşturulduğu için sadece iplerin geçişini biraz hissettim o da zaten acıtan bir şey değildi
runcet lotusflowers Hastanede ilk gece ve ertesi gün taburcu olmadan 2 kez ağrı kesici yapıldı onlar sayesinde epey rahatladım ama sonrasında biraz zorlanmaya başladım. Yarın kontrolümüz var tekrar ağrı kesici iğne rica edeceğim 😮💨
runcet hghg Doğum öncesi son günlerimde birkaç kez korunmasız ilişki yaşadım ve evde gebeliğim boyunca aktiftim. Maalesef düzenli yürüyüş ve merdiven in çık yapmadım onları da yapsam daha kolay olurdu
memmedova_24 runcet bende dün çok az siz söylediyiniz gibi jel kıvamında geldi ilk defa idi geliyordu sonra gelmedi merak etdim acaba omu diye 😕