pisico Bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? 15+4’deyim. 16-17. haftalarda hissediliyormuş. 3 gün sonra 16.hafta olacak en ufacık bir şey hissetmedim😅 ilk gebelik olduğu için anlayamıyorum belki de.
1kizannesi1hamile pisico 14 haftada karincalanma gibi hissettim sonraki haftalarda ufak ufak hissediyorsun 20 haftadan sonra baya baya hissedersin
semsem150 pisico anlarsın ya ben de anlamicam diye korkuyordum 16ncı haftada hissettim, böyle kelebek uçuyo gibi bi his. Anlayınca hatta kalbim kütkütküt atmıştı 🥹 bir şeyler yedikten sonra olmuştu
semraren Gebeliğimde 15 haftalıkken hissettim ama ilk gebeliğimde 20 lı bıseydi. İlk gebeliklerde tam olarak ne olduğunu bilmediğimiz için sonrası netlestirebiliyoruz
cyj pisico ilk gebelik 19 da bağırsak hareketi gibi 22 de belirginleşti 24 te tam bir tekmeye dönüştü😁
burcinmat pisico İlk olarak geçen hafta 19 haftalıkken hissettim. Ama sadece gece uzandigimda hissediyorum. Bu hafta gündüz de hafif hafif hissediyorum 😇
gzmnrhal pisico 18ci haftada göz seyirmesinin aynisi hisler oluyor 20 de anca net vuruyor disardan belli olmuyo pek 22 de disardanda gorunuyo 😁 16da hisetmen çok zor boşa üzme kendini bende çok bekledim boşa milete sorsan 13 haftalikken hiseden varmis gaz bence 😅😅
pisico gzmnrhal evet ya okuyorum da bu haftalarda nasıl hissedebilmişler bende mi sorun diye düşünüyorum 😅 bence de gaz ve bağırsak hareketi 😅😅