LadyX Merhaba Canım Anneler, Doğum yaptıktan ne kadar zaman sonra regl oldunuz? Ben doğum yapalı 7 ay oldu hâlâ regl olmadım.
HunilerBenden LadyX 2 yıla kadar aktif emzirme varsa normal kabul ediliyor. Aktif emzirme yoksa 1 yıla kadar.
LadyX hd_d yaaa güzel ama insan bir yandan da yine hamile miyim korkusu yaşayabiliyor arada 😂😅 kendinden ne kadar emin olsa da ahahahha
DarkLuna hd_d hamileyken güzel de doğumdan sonra hiç güzel olmuyor kız yasadigim döt korkusunu en iyi sen biliyorsun 😂😂😂
LadyX HunilerBenden aktif emzirme var 7/24 🥲 aslında doktorum da normal dedi olma daha iyi işte dedi de şişkinlik mi yapıyor anlamadım psikolojik de olabilir
hd_d LadyX aslnda kadınlar hiç regl olmayacak tüğlenmeyecek 🤣 Bu sayede aman hamilemiyim derdi olmayacak 🤣 Kız düşünsene hiç olmiycaksin
HunilerBenden LadyX Evet o sıkıntı oluyor ama onun dışında korunmada emin olduktan sonra olmamak iyi oluyor.
hd_d LadyX Hahaha demi😅 bide insanların sabit bi kilosu olacak tamammı yesede almayacak 😅 bu sayede aman kilo aldm derdi olmayacak ahahha
cokkasmabeabi LadyX doktora bi gidin bana ultrason ve smear muayenesi yapacaktı araya bayram girdi regl oldum kaldı