aleyna4823 Kızlar selam 15 hafta 2 günlük hamileyim devlet hastanesine gidiyorum ultrason için, yarın randevum var cinsiyet partisi yapmak istiyorum kağıda yazarlar mı rica etsem illa özele mi gitmem lazım
minikmucizem26 aleyna4823 bnde gecen hafta 15+4 de devlette cindiyeti ogrendim. Doktora kağıda yazıp verirmsbz deyince malesef o sekilde yazıp veremiyrz sana soyliyim cindiyeti dedi mecbur o sekilde ogrendim:) parti yapmaktan vazgeçtim boylece
nursenasu27 aleyna4823 devlette 30. haftaya kadar kızım olacağını bildik sonra doğum için özele geçmek zorunda kaldım orda da erkek dediler 😅
hariboom minikmucizem26 çok sinirlendim doktora bende devlete her gittiğimde böyle doktorlarla karşılaşıyorum kavga ediyorum 😅😅 çam sakuradaki doktorlara genel olarak saygım kalmadı resmen tavırları yüzünden .. yazsan ne olcak sanane yanii
minikmucizem26 aleyna4823 bnde anlam veremedim. Devlet hastanesi sonucta her türlü tuhaflık saçmalık olabiliyor
minikmucizem26 hariboom cam sakurayami gidiyorsun ?? Bnde bu perşembe gunu oraya gideceğim doğumu orda dsnyrm
hariboom minikmucizem26 birkaç kez muayeneye gittim acaba doğururmuyum orda diye ama yok ben muayeneden bile memnun kalmadım. Evime çok yakın açıkçası mantıklı geliyodu yakın hastane.. 5 aylık hamileyim başından beri başakşehir devlet hastanesinde ışılay karadağ var hatika bir doktor ona gidiyorum kontrollere ordada doğum yokk ve cihazları çok çok eskii cinsiyetini bile görememişti düşün yani 😅 şimdi medipole başladım artık
minikmucizem26 hariboom Hadi ya uzuldum açıkçası orayi guzel biliyordum:) peki hangi doktora gidiyordun cam sakurays