sektek asl2912 kaça çıkıyor tansiyonun ? Kaçıncı haftadasin ? Ben 34 haftalığım 14 /10 u geçiyordu tansiyonum ilaç başladık . Genel olarak dikkat ettiklerim bol bol su , yorulmamak , tuzu azaltmak , az ve sık yemek .
eylulahsenn asl2912 doktor bana yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi dedi. Az tuz kullanımını arttır. Bir de kanın nasıl yeni yakın kan verdin mi? Vitamin değerleri de etkiliyor sanırım. Benim kanımda düşük mesela. Tansiyonum 8.4lere kadar düşüyor. En normali 10.6 o da küçük tansiyon hep düşük. Hatta bu yüzden başım döndü ayak bileğimi kırdım. Bu yüzden çok dikkat et. Az az sık sık mutlaka ağzına bir şeyler at. Özellikle sabah kahvaltın iyi olsun
denizhelensarpberat asl2912 kanki eğer düşüyorsa tuzlu ayran iç ayaklarını havaya dik uzanıp biraz dinlen iyi geliyor
gzmnrhal denizhelensarpberat Arkadaslar tuzlu ayran tansiyonu düsuk gebelerxe çok tehlikeymis doktorum uyardi ogunden beri icmiyorum sadece uzanip yükselmesini bekliyorum haberiniz olsun yanlis yönlenmeyin
Aaayseeert asl2912 ay benim de sürekli düşük bi çözüm yolu bulamadım tuzlu ayran içiyorum faydası olur diye o da fayda etmiyor
gzmnrhal Aaayseeert Bende de var ve doktor uyardi sakın tuzlu ayran vs içme dedi uzan ve bekle ayaklarini yükseğe koyup dedi içme gebelik varsa ani yükseltip baska sekilde zarar verirmis allah korusun
asl2912 bmkl evet hep boyle plasenta etrafinda kanama var doktor dedi tansiyon olc getir olmadi ilac baslatalim bnde bi turlu surekli olcemedim ki gotureyim ina gore ilac baslatsinlar
bmkl asl2912 Kontrol altına alındığında bi sıkıntı olmaz inşallah. Benim annemde de gebelik tansiyonu çıktı ilaç kullandı ve sağlıkla doğum yaptı şükür
jalepone asl2912 benimkisi de tam tersi çok düşük 10 a 3 4 çıkıyor sisteme 5 yazıyorlar sıkıntı çıkıyor diye
gzmnrhal asl2912 Benimde öyle aniden tokken açken otururken ayaktayken bi anda ellerim bosaliyor hemen ölcüyorum 8/5 falan cikiyo doktora sordum kesinlikle tuzlu ayran falan icme dedi çok tehlikeliymis hemen uzan ayagini havaya kaldir gecene kadr bekle baska yapacak bisey yok dedi
denizhelensarpberat gzmnrhal E banada doktorum iç dedi anlamadım ki bilemiyorum şimdi benim öyle geçiyor genelde ki zaten genelde düşük tansiyon gebelerde iyi biseymis yüksek sıkıntı demişti
gzmnrhal denizhelensarpberat Evet öyleymiş tuzlu ayranda ani yükseltebilir . Ben 25+4 deyim baya azaldi düşmeleri zaten şükür inşallah dahada azalir bakalim
denizhelensarpberat gzmnrhal ya 25 haftalık nasıl gidiyor suan ben 15 haftalığım arada ki var nasıl biraz anlatırmısın müsaitsen eğer daha mı kolay daha mı zor