htckeremnil Seni cok iyi anliyorum ayni durumdayiz. Bama kiz dediler . Degisir diye uyku uyuyamiyorum. Ama once sagliklkkk Allahim icimi biliyo
BMA Misafirim him bence en iyisi özel ve doktor biraz yaşlı olucak orta yasli doktor gencler anlamiyor benim doktorum en az 45 yasinda ve cok bilgili naif
Misafirim BMA 25 de randevum var günler geçmiyor kafamda öyle yankı yapıyor doktorun dedikleri inan ruh sagligimi bozdular
Misafirim aynut23 erkek mis canım 100 de 100 dedi nasip rabbim veriyorsa vardır bir hayır çok şükür anne olma duygusunu yaşadım rabbim olmayanlara da nasip etsin
lal82 Misafirim amaaaaan biz de gelin severiz naapalım 😄 nasip değilmiş demek ki...ben de çok ümitliydim ama 😒 doğana kadar belli olmaz belki de yaa biz dua etmeye devam edelim 🙏🏻😊
Misafirim lal82 yok canım 100 de 100 dedi 3 ayrı doktora gittim kesin erkek umudum yok doğumda degismesine
senasilayildiz Misafirim benimde ilk erkek dediler 14 haftada sonra hangi doktora gittiysem kız dedi şu an kızımızı bekliyoruz 🥰😍🙏🏼
Misafirim senasilayildiz hayirlarla kucağına alırsın inşallah bana nasip olmadı rabbim hayırlısını versin canım
Misafirim senasilayildiz hayirlarla kucağına alırsın inşallah bana nasip olmadı rabbim hayırlısını versin canım
Misafirim lal82 öyle tabiki rabbim büyük ama pipisini hatta yumurtaliklarini bile gördük 3 ayrı doktor erkek dedi umudum pek kalmadı nasip değilmiş