Misafirim Aslan gibi 3 erkek evladın olacak öyle düşün . İnsan tabii ki etkilenir heves edince ama toparla kendini. Aldığın kız kıyafetlerini de yakınından varsa kız çocuğu bekleyen onlara ver hayrına . Erken dönemde cinsiyet tahmini riskli işte. O yüzden devlet hastaneleri yanlışlık olmasın heveslendirmeyelim diye 18. haftaya kadar pek tahmin söylemek istemiyor. Çünkü bebeğin pozisyonu uykun olmuyor kimi kordonu aşağı geliyor pipi gibi gözüküyor felan bir sürü yanlış anlama riski var.Ben de senin gibi duramadım ilk gebeliğim içimden erkek geçerdi sanki erkek çocuğuna daha yakın gibiydim Allah günah yazmasın tabii ikisi de evlat ama 13. haftamda özele gittim net gösterdi kendini kız olduğunu ben ve eşim de gördük . Ama o zamana kadar ve ondan sonra yine hiçbir kıyafet falan almamistim bir anda kıza adapte oldum. Şuan 16+4 üz geçen devlette kontrolüm vardı yine de sordum doktora 3 hafta önce kız demişlerdi ama dedim evet kız dedi şimdiden sonra bir şeyler bakacağız . Cinsiyet işi baya ileri döneme kadar riskli anlayacağın. Allah'ım güzelce yetiştirmeni sağlıkla doğmasını nasip etsin 🙏