bsra_ylmz61 Kızlar migde bulantıniz basladimi sizinde neler yapıyorsunuz çubuk kraker Bi nepze alıyorda doktora gidince bulantı ilacı alicam 🥹
bmkl bsra_ylmz61 Benim de 6. haftada başladı bulantılarım çok kötüydü prilam verdi doktorum ilk başta etki etmiyor gibiydi ama düzenli kullanınca hafifletti. Şu an 8. haftamdayım daha iyiyim diyebilirim ama yemek yerken midem bulanıyor bu kez de 🤢
Medineklndr Bende 7 haftalığım bulantılarım çok oluyor banada prilam verdi az da olsa faydası var en azından kusmuyorum içince
bsra_ylmz61 Medineklndr prilam iyi geliyor doktoruma yazdırcam gidince gidene kadar muz iyi geliyo kraker onlar iyj biraz
emir05 bsra_ylmz61 Benım de öyle ya 5 haftalık suanda ama mıde bulantım yedıkten sonra başlıyor çok garıp
emir05 bsra_ylmz61 aynen muz salata fılan rahatlatıyor. Kalp atışını duydunuz mu acaba. Benım yarın kontrolum
1905_1 Ekmek, kraker o tarz şeyler iyi geliyordu. Aç karna su içmemeye çalışıyordum, fazla ayakta kalmamaya çalışıyordum.
aslinur1717 5 haftalığız ama sabahları hiç mutfağın önünden geçemiyorum kahvaltıyı çok zor ediyorum mutfakta bir şey hazırlamak ve toplamak tam bir işkence